Rijopleiding voor starters | Rijschool de Broers

Rijopleiding voor starters

Bij deze rijopleiding leer je stap voor stap goed autorijden. Het starterspakket is bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks rijervaring hebben. Ook hier is het mogelijk om te beginnen met het volgen van een proefles. Tijdens de rijlessen leert de instructeur je verkeersinzicht te krijgen en bouwt dit steeds verder uit. Naast de voertuigbeheersing bespreken wij verschillende verkeerssituaties en het gedrag van medeweggebruikers.

Hoe snel kan je je rijbewijs halen?

Jij bepaalt de snelheid van je rijopleiding. Wil je meerdere keren per week afspreken? Wil je binnen een maand je rijbewijs halen? Of wil je in een rustige tempo de rijvaardigheden leren? Bij de broers is alles mogelijk! Na je proefrijles bepalen we samen hoeveel rijlessen jij nodig hebt om vol vertrouwen het rijexamen bij het CBR af te leggen.

Direct een proefles aanvragen

Een proefles kun je eenvoudig aanvragen via het onderstaand formulier. Zo kunnen wij een inschatting maken van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, proberen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Een moment geduld aub.