Theoriecursus | Rijschool de Broers

Theoriecursus

Theorieweekend of theoriedag-examentraining

Wij laten onze theorieopleiding verzorgen door ons professionele team!

Dit theorieweekend wordt al 30 jaar in Heiloo gegeven voor de CBR-examenkring Alkmaar. Meer dan 10.000 geslaagde leerlingen gingen je al voor. Het kan dan bijna ook niet anders dan dat je iemand in je omgeving kent, die jou zelf kan vertellen dat theorieweekend werkt Er worden minimaal 15 weekenden per jaar georganiseerd. In 2020 wordt aantal nog groter.

Snel. Leuk. Duidelijk. Slagen!

Een theorieweekend is volgens ons nog steeds de ideale mix tussen snel en heel erg goed. De kosten zijn niet of nauwelijks hoger dan de prijs die vaak voor een ochtendje spoedexamentheorie wordt gevraagd. Voor hetzelfde geld krijg je nu wel tijd genoeg voor uitleg en examentraining, om met zekerheid naar je examen te gaan. Door de levendige en duidelijke uitleg laten ze je alles op een logische manier onthouden en vooral begrijpen, zodat er ook heel lang wat aan hebt. En dat ga je merken bij ons in de auto, alles verloopt soepeler en scheelt praktijklessen.

Iets meer tijd investeren levert je heel wat op!

Het gemiddelde slagingspercentage van alle leerlingen van theorieweekend ligt al ongekend hoog op 80%. Indien je geen last hebt van een concentratie- of leerprobleem, heb je nagenoeg 100% kans om te slagen.

Naast zeker slagen krijg je een echte basis voor je praktijklessen. Het zou eigenlijk vanzelfsprekend en verplicht moeten zijn maar bij Theorieweekend krijg je les van een ervaren rijinstructeur. Dit is ook de reden dat wij jullie met gerust hart hier laten opleiden.

700 Afbeeldingen/4000 vragen

Het CBR heeft per 1 november 2019 de examenindeling en normering veranderd, in combinatie met veel nieuwe vragen. Dit is heel duidelijk merkbaar in het landelijk slagingspercentage. Door de ervaring en hoeveelheid afgenomen examens blijft theorieweekend continue op de hoogte van de nieuwste vragen.

Examengarantie

Je kunt je voorbereiden door het lenen van ons eigen in begrijpbare taal geschreven theorieboek. Eerdaags zal dit ook online kunnen door het maken van 250 basisvragen. Tevens kun je een gratis herexamen verdienen door te slagen voor het bordenexamen. Je krijgt op zaterdag de 40 vragen met antwoorden te zien. Op zondag krijg je de dezelfde 40 vragen met antwoorden te zien. Je moet dan 33 van de 40 vragen goed beantwoorden om een eventueel gratis herexamen te verdienen! Al zeggen we het zelf: lijkt ons geen verkeerde deal!

Theoriedag-examentraining

Een intensieve zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur met korte pauzes. Ondanks het hoge tempo en veelheid van vragen, toch minder compleet dan een weekend. We behandelen veel vragen aan de hand van 8 realistische CBR-examens. Na een gemaakt examen, volgt per foto een uitleg met aanvullende, veel voorkomende vragen. We verwachten dat je het leenboek hebt doorgenomen en beschikt over deze basiskennis. Deze cursus is geschikt voor mensen die van zichzelf weten goed zelfstandig te kunnen denken en werken. Er is geen tijd voor extra herhaling van de stof. De cursus duurt in principe tot 16.00, maar mag wat ons betreft uitlopen voor mensen die meer willen vragen aan het einde.

Theorielokaal en vervoer

Locatie theoriecursus:

De lessen op zaterdag, zondag en maandag worden gegeven in Heiloo.
Adres: Het Zevenhuizen 50, 1852 JC Heiloo.

Dit is de zaal van vogelvereniging Kleurenpracht op het sportpark ’t Vennewater. Deze bevindt zich in het straatje rechts van de ingang van sporthal ’t Vennewater.

Tijdens het Theorieweekend is er vervoer van en naar station Heiloo voor cursisten die met de trein komen.

Op dinsdag is er geen vervoer van of naar station. Maar bus 165 naar Egmond aan Zee stopt op 250m afstand van het CBR.

Dagen en tijden Theorieweekend:

  • Zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur
  • Zondag van 09.00 tot 14.00 uur
  • Maandagavond van 18.30 tot 21.30 uur

Dag en tijd Theoriedag-examentraining

Zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur

Theorie-examen weekend of theoriedag-examentraining

Indien je je op tijd aanmeldt, kan je theorie-examen op de dinsdag direct na je weekend worden gereserveerd bij het CBR in Alkmaar, Olympiaweg 28.

Prijzen

  • Theorieweekend (incl. theorie-examen) €150,-
  • Theorieweekend (incl. theorie-examen extra tijd en geluid) €165,- (extra kosten CBR)
  • Theoriedag-examentraining (incl. theorie-examen) €130,-
  • Borg theoriemap €10,-
WhatsApp chat