Faalangst | Rijschool de Broers

Faalangst

Faalangst rijopleiding

Je hebt lang geoefend! Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet meer in de versnelling kan zetten. Of je kunt niet meer normaal nadenken en de opdracht van de examinator goed uitvoeren. Komt je dit bekend voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Gespecialiseerde instructeurs

Wij werken met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Zij kijken naar de bron van de angst en zullen samen met jou proberen, om je zoveel mogelijk vertrouwen te geven in je eigen rijden. Ook leren wij hoe je de zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk kunt verminderen. Je rij-instructeur herinnert jou dat fouten maken niet erg is. Niemand verwacht dat je in één keer alles goed doet!

Meer weten?

Heb je een vraag over de faalangstrijopleiding? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via het onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Een moment geduld aub.